Åpning nytt kontorbygg

4. november åpnet ordfører Per Kristian Øyen det nye kontorbygget på Dale Industripark.

Skrevet: 19.11.2008
image

Omkring 50 gjester var samlet til åpningen av kontorbygget. Styreleder Morten Frogner ønsket alle velkommen før han gikk gjennom Umoes satsing i Kristiansund og planer for andre industriparker på Umoes eiendommer langs kysten.

 

Ordfører Øyen utførte den formelle åpningen. Slike dager der det i Kristiansund er åpning av nye bygg eller andre typer byggverk er spesielt hyggelige dager sa Øyen. Vi har de siste årene hatt mange av dem - fulgte han opp med å si - og håpet på enda flere i tiden som kommer.

 

Fra Umoe-konsernet var også Jarle Roth som har fulgt Umoe Sterkoder - både som økonomidirektør tidlig på 90-tallet - og som konserndirektør i Umoe AS. Han orienterte om tiden da Umoe Sterkoder leverte trålerserien til Russland og om bakenforliggende forhold som førte til at neste storordre på 15 trålere glapp. Roth syntes det var hyggelig å være tilbake i Kristiansund i en slik anledning, og hadde merket seg stor forandring på byen siden sist han var her.

 

Etter at Svein Monsø hadde gjort en vandring gjennom byggeprosjektet med en bildeserie som viste fremdrift og høydepunkter, var det servering av Peppes Pizza - enda et Umoe-produkt. Peppes åpnet pizzarestaurant to dager etter åpningen av nybygget til Umoe Sterkoder - og fikk med dette en anledning til både å prøve seg på en storleveranse og å få markedsført det nye tilbudet i Rådhuset.

 

Avslutningsvis gikk alle til hall 20 nede på anlegget. Den tidligere skroghallen var gjort om til en visning som hadde tittelen: Fyrverkeri uten ild eller krutt. Og det ble det.

Jarle Roth

Dalegt. 137. NO-6518 Kristiansund N. Norway - Tel. +47 71 58 82 00 - Fax +47 71 58 83 00 - Mobile +47 947 80 021. - E-mail: svein.monsoe@sterkoder.no